Válogass változatos élményekkel teli programjaink, csomagjaink közül, ehhez lentebb hasznos információkat találsz. A megfelelő túra kiválasztásában szívesen segítünk, keress elérhetőségeinken.

Lentebb hasznos információkat találsz, melyeket átböngészhetsz túráink előtt.

Kedvezmények, fontos tudnivalók

Nagyobb csoport esetén (8+) kérje egyedi ajánlatunkat!

Díjazzuk a bizalmat! Vendégeinknek túra után 2000 Ft értékű kupont ajándékozunk, melyet következő látogatásukkor tudnak érvényesíteni! A kupon csak "Felfedező" és "Terepjáró" túráinkra érvényesíthető!
1-4 fő: 1 db kupon
5-X fő: 2 db kupon

A túráinkon való részvétel minden esetben előzetes egyeztetést, foglalást igényel!

A program megkezdésének feltétele, hogy minden résztvevő aláírja a felelősség átvállalási nyilatkozatot. 18 év alatti személyek esetén szülő/gondviselő aláírása releváns. 

Részvételi követelmények:

A gépek nyomáskülönbségeket érzékelve működnek, ennek megfelelően az alsó súlyhatárt a kanyarodásokkor fellépő egyenetlen terhelés miatt ~30 kg-ban , a felső súlyhatárt pedig ~120 kg-ban határoztuk meg. Előfordulhat esetenként ettől való apró eltérés, a biztonságos vezetésről betanulás során meg tudunk győződni. Az alsó korhatár ~  8 év, nagyjából ekkorra alakulnak ki a megfelelő motoros és finommozgásos készségek a gyerekeknél, valamint kerékpáros és KRESZ tapasztalatuk is már kellő lehet ekkorra. Felső korhatár nincs :).

Kizáró tényezők:
- alkoholos és tudatmódosító szerek általi befolyásoltság
- terhesség
- csípő- és egyéb izületi protézisek megléte
- egyéb krónikus betegség, mely releváns lehet
- egyensúlyzavarral járó betegségek

Felelősség átvállalási nyilatkozunk és az ÁSZF szövegét itt találja: